Loqate, a GBG solution
Loqate

  

Adresvalidatie

Een snelle, makkelijke manier om online adresgegevens te verzamelen. 

Adresvalidatie versnelt het order- en verzendproces en verhoogt het gebruiksgemak voor uw klanten.

Demonstratie - probeer het zelf!

Hieronder is te zien hoe gemakkelijk het is om adresgegevens automatisch te laten invullen door Loqate. 

Correcte adresdata

Met onze adresvalidatie in uw webformulier of interne systemen, heeft u altijd nauwkeurige klantgegevens tot uw beschikking.

Kosten verlagen

Een van de twintig online bestellingen wordt niet geleverd. Deze gemiste leveringen zijn de gevolgen van slechte datakwaliteit. Adresvalidatie zorgt voor een optimale logistieke beleving en vermindert de kosten van gemiste leveringen. 

Conversie optimalisatie

Minder velden op een formulier en een supersnelle manier om een adres in te vullen, verbetert de beleving van de eindgebruiker en verhoogt de conversie van uw webshop. 


Verlaag uw kosten en verhoog conversion rate

Uw klanten willen een gebruiksvriendelijke ervaring bij het invoeren van hun adres en u hebt nauwkeurige adresgegevens nodig. 

Vergemakkelijk de invoer van adresgegevens middels een eenvoudig te installeren integratie. Met adresvalidatie van Loqate maakt u het plaatsen van een bestelling voor uw klanten een stuk eenvoudiger, en bent u verzekerd van 100% juiste adresgegevens via uw app, webwinkel, website of database. Dit bespaart u tevens de kosten van mislukte leveringen die het gevolg zijn van onjuiste adresgegevens.

Real-time zoeken

Het maakt niet uit hoe uw klant een adres invoert, er worden onmiddellijk suggesties verstrekt. Ook corrigeren we automatisch typefouten, voltooien afkortingen en vullen ontbrekende informatie aan.

Een onjuiste invoer is dan ook niet meer mogelijk omdat die meteen gecorrigeerd wordt, zodat u verzekerd bent van de juiste gegevens in uw systeem en een succesvolle levering. 

Detecteert gebruikerslocatie

Of u alleen Nederlandse klanten heeft of ook buiten de landsgrenzen werkt, onze service valideert en verrijkt adressen.

Onze adresvalidatie detecteert in welk land de gebruiker zich bevindt, en zoekt het dichtstbijzijnde passende adres. Als het adres niet bestaat in dat land, wordt automatisch over de hele wereld naar het passende adres gezocht. 

Met meer dan 245 landen, meerdere talen, 139 karakter sets en 130 verschillende adresseringschema's kunnen wij in hetzelfde webformulier zowel nationaal als internationaal een adrescheck uitvoeren.

 

Een leuke bijkomstigheid is dat u met dezelfde integratie tevens email adressen en telefoonnummers kunt valideren. En in combinatie met onze geocoding kunt u een sublieme klantervaring leveren.

Verbeterde bedrijfsvoering

Adresvalidatie zorgt niet alleen voor een verbeterd gebruiksgemak en voltooide leveringen, het verbetert ook uw bedrijfsinformatie, verkoop en marketing, en geeft robuuste en nauwkeurige data voor regelgevingsdoeleinden.

Goede gebruikerservaring

78% minder toetsaanslagen en 20% minder typefouten in online formulieren zorgen voor een verbeterde gebruikerservaring voor de eindgebruiker.

Eenvoudige implementatie

Onze adresvalidatie is gemakkelijk en supersnel op elke website te implementeren via kant-en-klare plug-ins of onze API.

Meer weten?

U kunt onze service gratis proberen. Registreer vandaag en u ontvangt 500 gratis credits. Mocht u meer willen weten, vul dan onderstaand formulier in het Engels in en we nemen contact met u op. 

Wij zijn een Engels bedrijf, met locaties in Duitsland en America, en onze website is alleen toegankelijk in Engels of Duits. Wij zullen dan ook contact met u opnemen in het Engels of indien u dat aangeeft in Duits.

  

 

Legitiem belang 
We kunnen uw persoonlijke gegevens verwerken voor zorgvuldig overwogen en specifieke doeleinden die in ons belang zijn en die ons in staat stellen om de door ons geleverde diensten te verbeteren, maar waarvan wij van mening zijn dat deze ook onze klanten ten goede komen. Klik hier voor ons privacybeleid.